fcb.portal.reset.password

Ramallets fent una aturada en un partit amb el FC Barcelona / ARXIU FCB

“Una eixordadora ovació, amb coets inclosos, com poques vegades s’ha escoltat en el grandiós estadi blaugrana, ahir a la nit ple a vessar, acollí la presència d’Antoni Ramallets en el centre del terreny de joc. Una ovació que es mantingué ininterrompuda mentre el gran ídol del futbol espanyol i extraordinari porter saludava amb els braços enlaire i visiblement emocionat, al nombrós públic que hi va anar a donar-li un entusiasmat i càlid comiat”.

Així va descriure Mario Durán, a El Mundo Deportivo, el que es va viure aquella nit al coliseu barcelonista, on el mític Gat de Maracaná va dir adéu als seguidors del FC Barcelona jugant contra l’Hamburg, que va ser golejat (5-1). Ramallets va sortir imbatut (el gol alemany el va encaixar Sadurní) del terreny de joc, després de fer una gran aturada. “Tot ha estat tan sublim, tan meravellós, que mai ho podré oblidar”, va dir el porter, que s’havia incorporat a la disciplina del Club el 1947 i era tota una llegenda.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();