fcb.portal.reset.password

Celebració de l'equip en el gol de Julio Alberto / ARXIU FCB

“Falta que llança Pedraza, treu la defensa fora de l’àrea i Julio Alberto, que ve des del darrere, empalma un tret que es cola per sota de la porteria defensada per Tacconi, fregant el pal”. Així va explicar Sport el gran gol del lateral esquerre del FC Barcelona en el duel contra la Juventus al Camp Nou, corresponent als quarts de final (anada) de la Copa d’Europa.

L’equip de Venables, d’aquesta manera, amb l’obús de Julio Alberto, amb l’esquerra, s’acostava a les semifinals... “Ha estat com un somni, una victòria merescuda”, va dir en acabar el partit. I l’endemà, després d’haver digerit el gol, va confessar que se sentia orgullós del seu gol, perquè sabia que Catalunya se n'havia anat a dormir feliç aquella nit. “No em vaig tirar al fossat per por de fer-me mal, però la veritat és que em van venir ganes de fer-ho”, va afirmar. El Barça, dies després, deixava KO la Vecchia Signora dels Platini, Scirea, Brio, Laudrup i companyia i es plantava a semifinals, on esperava el Göteborg, però això és una altra història...

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt