fcb.portal.reset.password

Fotomuntatge de la portada del diari El Once d'aquell dia / ARXIU FCB

L’afició barcelonista es va adherir de manera massiva a la vaga de tramvies, per l’augment de la tarifa de 50 a 70 cèntims, que els ciutadans de Barcelona mantenien des de l’1 de març. El dia 4, després d’un Barça-Racing (2-1) en què per les grades van córrer fulls volants en contra de la dictadura, els socis barcelonistes, tot i la pluja, van secundar la vaga.

El llavors governador, Eduardo Baeza Alegría, havia donat ordre que s’apropés el màxim nombre possible de vehicles als voltants de les Corts i, així, acabar amb la vaga, però l’afició del Barça no va caure en la temptació i va optar per tornar a peu. Baeza Alegría va fracassar i, estant mal considerat pel règim, va ser rellevat del càrrec. L’augment de les tarifes també va ser anul·lat.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt