fcb.portal.reset.password

Moment de l'enderroc de Les Corts / FOTO: ARXIU FCB

[[DES_1]] El Camp Nou, imponent i majestuós, s’havia inaugurat al setembre del 1957 i, nou anys i cinc mesos després, es procedia a la demolició del vell camp de Les Corts, des de feia temps en decadència creixent. Fins que va tenir lloc l’enderroc simbòlic per part del president Enric Llaudet, que, amb el trepant a les mans, va començar a foradar el formigó de la grada del Gol de Baix.

Inaugurat al maig del 1922, la que havia estat la primera gran catedral del futbol per al FC Barcelona, començava a acomiadar-se. Llaudet, en el seu discurs previ a la posada en marxa de la màquina, va assegurar que “tot s’acaba menys la continuïtat, ahir Les Corts fou la nostra catedral, però avui ho és el nou estadi”.  August Santamans, soci n. 4, i l’exjugador Martínez Surroca van abaixar la bandera de l’Entitat abans que un soroll ensordidor envaís el recinte. Modesto Amorós, el vell cuidador, no va poder reprimir les llàgrimes...

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();