fcb.portal.reset.password
El 4 de desembre del 1982 el president Josep Lluís Núñez va presentar la nova tribuna de premsa

El 4 de desembre del 1982 el president Josep Lluís Núñez va presentar la nova tribuna de premsa / FOTO: ARXIU FCB

El 4 de desembre del 1982 el president Josep Lluís Núñez va presentar la nova tribuna de premsa. El FC Barcelona, conscient que cada cop hi havia més mitjans interessats a cobrir la informació que generava el Club, va millorar les condicions de treball dels periodistes, va instal·lar uns pupitres per tal de facilitar la seva feina els dies de partit.

El cap de premsa del Club, Ricard Maxenchs, que havia exercit de periodista a El Mundo Deportivo, va ser un dels precursors de dur a terme el projecte amb la màxima celeritat. Núñez va comentar que la remodelació “era necessària, veritablement imprescindible” i més, després de les millores del recinte des del Mundial d’Espanya ‘82. En representació de la premsa, va parlar Juan José Castillo, director d’El Mundo Deportivo: “Aquesta modèlica instal·lació, pot servir de mirall als altres clubs espanyols”. El Barça, una vegada més, anava al capdavant.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt