fcb.portal.reset.password
Radomir Antic va agafar les rendes de l'equip el gener del 2003

Radomir Antic va agafar les rendes del primer equip el gener del 2003 / FOTO: ARXIU FCB

[[DES_1]] Radomir Antic va dir ‘sí’ a l’oferta del president Joan Gaspart i va acceptar el repte de fer que tornés a surar la nau barcelonista, més a prop de la zona de promoció que de la zona noble de la taula. El tècnic serbi, en declaracions a ‘Sport’, va assegurar: “Hi ha equip per adreçar la situació”. I va afegir: “Catalunya descobrirà un Antic que no coneix. Feia molt de temps que esperava aquesta oportunitat”. Va fitxar fins al 30 de juny i el 2 de febrer, en la seva presentació oficial, l’elegit va animar la que seria la seva nova afició amb frases com “no tinc por” o “sortirem endavant”.

Antic va debutar el 4 de febrer en un amistós al Carranza (1-2) davant el Cadis, però la seva prova de foc va arribar el dia 9, davant l’Athletic Club al Camp Nou en partit de Lliga (2-2). Al final, en els 24 partits que va dirigir (18 de Lliga i 6 de Champions League), va aconseguir classificar l’equip en sisena posició al campionat domèstic (fet que va servir per jugar la Copa de l’UEFA la temporada següent), i a la Champions va caure als quarts de final contra la Juventus.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt