fcb.portal.reset.password

El 30 de novembre del 1954, el president del Barça, Francesc Miró-Sans, va donar el tret de sortida a les obres del Camp Nou / FOTO: ARXIU FCB

El 30 de novembre del 1954, el president del Barça, Francesc Miró-Sans, va donar el tret de sortida a les obres del Camp Nou. Va pujar a una màquina excavadora i la va fer funcionar simbòlicament.

Començaven les obres pròpiament dites del que havia de ser el nou coliseu barcelonista. Va ser un dia especial per a la massa social, el somni fet realitat.

A partir d’aquell moment s’iniciava el compte enrere per l’anhelat trasllat del camp de Les Corts al Camp Nou. En gairebé tres anys el ‘gegant’ va anant prenent forma fins a estar en condicions de ser inaugurat el 24 de setembre del 1957.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();