fcb.portal.reset.password

Camp del carrer de la Insdustria durant un partit del Barça / ARXIU FCB

[[DES_1]] Vint dies abans d’inaugurar-se el camp de Les Corts, el Barça va jugar el seu darrer duel al camp del carrer de la Indústria, conegut com ‘L’Escupidora’. El temps passat des que el recinte havia obert les portes es deixava notar en l’estat de la instal·lació. A més, el lloguer, en augment, era una càrrega molt pesada per a l’economia de l’Entitat i l’afició pel futbol havia empetitit el camp. Tothom volia veure en acció els Zamora, Alcántara, Samitier, Piera i companyia. El camp de Les Corts ja estava en marxa i la seva inauguració, a la cantonada, però entretant l’equip esgotava ‘L’Escupidora’ fins al darrer moment.

L’última aparició al vell camp, obert el 1909, va ser en un amistós contra el Civil Service, un equip anglès amb el qual es va empatar a dos gols. El darrer conjunt del Barça que es va alinear al camp del carrer de la Indústria va estar integrat per Bruguera; Planas, Surroca; Torralba, Sancho, Gularons; Piera, Martínez, Gràcia, Armet i Martínez Sagi.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt