fcb.portal.reset.password

Logotip de l'ampliació del Camp Nou el 1982 / ARXIU FCB

En una Assemblea històrica, els compromissaris del FC Barcelona van acordar l’ampliació del coliseu barcelonista. Llum verda perquè el Camp Nou pogués créixer i es modernitzés d’acord als nous temps. Les futures obres es van entendre com un pas endavant per convertir el recinte en un dels millors del món, tant per la seva estructura com pel seu aforament. El president Núñez va convèncer els presents amb aquestes paraules: “L’ampliació suposarà convertir-nos en l’entitat més gran del món. Vosaltres teniu la paraula...”.

El Barça, a partir d’aquell dia, podia donar entrada a uns milers més de fidels. L’aforament, que era de 92.751 espectadors, passaria a ser de 110.901. La junta s’hi va posar a treballar l’endemà, publicant anuncis en premsa per tal de captar nous socis i explicant-ne el pla de finançament segons la zona escollida.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();