fcb.portal.reset.password

El 3 de desembre del 1944 César va acabar el partit sota pals, a causa de la lesió de Velasco / FOTO: ARXIU FCB

[[DES_1]] El Barça, que era líder, es va enfrontar al València, que el seguia a només 2 punts. Va ser un partit memorable, que van guanyar els blaugranes per 1-0 amb gol de César, que va ser l’heroi del partit, ja que a més de marcar el punt de la victòria, va acabar jugant de porter.

El titular Velasco, poc abans d’acabar la primera part, va patir una commoció cerebral i com que en l’època no podien fer-se canvis de jugadors, César va haver de posar-se sota els pals. Va fer gran aturades, ja que els llevantins, amb un jugador més, exercien una pressió molt intensa. Aquell partit es va disputar a l’onzena jornada d’una Lliga de 26 jornades que el Barça acabaria guanyant per segona vegada a la seva història.

En aquest partit, Pepe Samitier va alinear Velasco, Elias, Curta, Raich, Sans, Gonzalvo III, Sospedra, Escolà, Martín, César i Rueda.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt