fcb.portal.reset.password

Rijkaard comparteix el trofeu amb el seu staff tècnic / ARXIU FCB

[[DES_1]] L’entrenador del FC Barcelona, Frank Rijkaard, va ser escollit per la Federació Internacional d’Història i Estadística de Futbol (IFFHS) com el millor entrenador de l’any 2006. Els seus mèrits, conquerir la Lliga i la Champions. Va rebre el trofeu a les instal·lacions del Camp Nou i va superar en l’elecció a José Mourinho (Chelsea) i a Juande Ramos (Sevilla) en una gala celebrada el 8 de gener a Salzburg, tot i que el lliurament del trofeu havia quedat ajornat fins al dia 3 d’abril.

L’entrenador holandès, poc amic del protagonisme, va voler compartir el premi amb el seu equip. Per tant, es va rodejar de tots els seus ajudants: Johan Neeskens, Eusebio Sacristán, Juan Carlos Unzué, Paco Seirul·lo i Albert Roca. “Treballem en conjunt”, va dir Rijkaard, per afegir: “És per això que dedico el premi als companys, al Club i a l’afició”. En representació del FC Barcelona va assistir a l’informal acte Marc Ingla, vicepresident de l’Entitat.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();