fcb.portal.reset.password

Hristo Stoichkov amb els seus excompanys d'equip / ARXIU FCB

[[DES_1]] Aquell dia el Camp Nou va viure una emotiva jornada. Més de 30.000 persones es van reunir per homenatjar un dels grans del Dream Team, un dels jugadors més estimats de la dècada de 1990, que acabava la seva carrera professional. Hristo Stóitxkov havia ingressat al Barça el 1990 i va restar al Club fins al 1998, amb una temporada (1995-96) intercalada al Parma. Un jugador que podia presumir d’un extraordinari palmarès amb el Barça, amb la Bota d’Or (1990), la Copa d’Europa (1992), la Pilota d’Or (1995) i cinc Lligues, un dels artífexs del Dream Team.

La nit del 29 de maig del 2004 feia sis anys que Stóitxkov no jugava al primer equip, però els seus amics del Dream Team i de la selecció búlgara van voler estar amb ell en el partit d’homenatge. Fins i tot el president de Bulgària va voler participar-hi, lliurant-li un dels màxims reconeixements del seu país. A la gespa hi va haver castellers, van desfilar les penyes del Club, Cruyff i Rexach van seure junts a la banqueta, i el protagonista de l’homenatge va marcar dos gols. No es podia demanar més per a una ocasió tan especial.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt