fcb.portal.reset.password

Equip de la temporada 1927/28 que es va proclamar campió per cinquena vegada consecutiva de la Copa Catalunya / FOTO: ARXIU FCB

[[DES_1]] En aquells temps, els equips punters de la ciutat eren el FC Barcelona, el CD Europa i el RCD Espanyol. Els dos primers, el Barça i l’Europa, van disputar al camp de Les Corts un derbi vibrant, de molts nervis, on el Barça s’imposà per 1-0, amb gol de Ramon en el minut 40.

Ambdós conjunts, que havien arribat al final del campionat empatats a 24 punts, van haver de celebrar aquest partit de desempat per tal de dilucidar-ne el vencedor. Els barcelonistes, entrenats per Romà Fors, van presentar l’alineació següent: Llorens, Walter, Mas, Arnau, Castillo, Carulla, Piera, Ramon, Samitier, Arocha i Sagi.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt