fcb.portal.reset.password

Els jugadors del Barça i del Brasil es van fotografiar conjuntament abans del partit / HORACI SEGUÍ - FCB

[[DES_1]] Va ser un dels actes més importants del Centenari. El Brasil, amb Rivaldo, Romário i Ronaldo a les seves files, es va enfrontar al Barça en una nit plujosa però emotiva per a l’entitat catalana. Com a prolegomen al duel, van saltar 270 exjugadors del primer equip a la gespa del Camp Nou, des d’on van saludar emocionats, alguns amb llàgrimes als ulls, als més de 80.000 aficionats que s’havien citat al camp. La feina duta a terme per l’Agrupació de Veterans, així com també pel Centre de Documentació i Estudis del FC Barcelona, per localitzar tots els exjugadors, va ser impressionant. Quant al partit, el morbo es trobava en el fet de veure els barcelonistes Rivaldo i Giovanni amb la samarreta groga. Ambdós van ser convocats pel seleccionador 'canarinho', Wanderley Luxemburgo. Va marcar primer Ronaldo (minut 28), i va empatar Luis Enrique (34).

Abans d’arribar a la mitja part Rivaldo (41) tornava a avançar el Brasil. A la segona meitat va ser Cocu (63) qui va establir un nou empat que ja no alteraria cap dels dos equips. Van Gaal va formar amb Hesp (Arnau, min 46); Reizeger (Nadal, min 79), Abelardo, F. de Boer, Sergi; Luis Enrique, Guardiola (Xavi, min 46), Cocu (Roger, min 64); Figo, Kluivert (Anderson, min 46) i Zenden. El Brasil es va presentar amb Rogerio Ceni; Zé Maria (Rogerio Fidelis, min 69), Odvan, Scheidt, Roberto Carlos; Flavio; Emerson, Amoroso (Giovanni, min 68), Rivaldo; Romário i Ronaldo. I, aprofitant l’ocasió, l’Entitat va estrenar il·luminació nova.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt