fcb.portal.reset.password

Un onze inicial de l'equip del FC Barcelona de la temporada 1959/60 / ARXIU FCB

El Barça es va imposar per 0-3 al Betis en la jornada 27 del campionat 1959/60. L’equip d’Helenio Herrera, d’aquesta manera, mantenia el liderat aconseguit la jornada anterior guanyant el Reial Madrid al Camp Nou i ja no l’abandonaria fins a cantar l’‘alirón’. De Sevilla, al títol... Dos gols a la primera meitat, obra d’Eulogio Martínez i Evaristo, i un altre a la segona, a càrrec de Kocsis, van donar al Barça dos punts d’or que li van servir per mantenir-se i consolidar-se al capdamunt de la taula.

Amb la seguretat que tenia llavors el quadre d’H.H. no hi va haver cap rival que pogués frenar el Barça, que mantenia la corona guanyada a l’exercici anterior. L’alineació estava formada per Ramallets; Olivella, Gensana, Gràcia; Vergés, Segarra; Coll, Kocsis, Eulogio Martínez, Evaristo i Villaverde.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();