fcb.portal.reset.password

Johan Cruyff atenent els mijans després de l'operació / ARXIU FCB

[[DES_1]] El llavors entrenador del FC Barcelona va patir una síndrome d’insuficiència coronària en fase aguda i va ingressar, passades les quatre de la tarda, al Centre Quirúrgic Sant Jordi, al número 273 de la Via Augusta. L’endemà l’holandès va ser intervingut quirúrgicament per espai de tres hores per l’equip del cirurgià Oriol Bonnin, que li havia realitzat un doble ‘bypass’, és a dir, un doble pont que li permetia el flux normal de la sang al cor. “Tot ha anat molt bé, no ha existit cap complicació i calculo que en vuit o deu dies podrà traslladar-se al seu domicili”, va dir Bonnin.

Tot i que no va poder driblar el quiròfan, el Flaco sortia airós d’una situació compromesa a la qual havia arribat per l’estrès i el tabac, entre altres factors. Bonnin va confessar: “La malaltia hauria pogut ser mortal, i va tenir sort perquè se li ha pogut agafar a temps, i això, sens dubte, ens ha afavorit”. Cruyff va estar allunyat de les banquetes un temps, però hi va tornar per forjar un Barça campió, el Dream Team, que ja s’estava coent.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt