fcb.portal.reset.password

L'exalcalde Joan Clos i l'expresident Josep Lluís Núñez, junts amb motiu del centenari del Club / ARXIU FCB

[[DES_1]] El FC Barcelona, amb motiu de la celebració del seu Centenari, va ser rebut a l’Ajuntament de Barcelona per l’alcalde Joan Clos. El motiu de la recepció era retre homenatge als exjugadors del Club atorgant-los la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu. Antoni Ramallets, Ladislao Kubala, Joan Segarra, Martí Vergés i Ferran Olivella, com també l’Agrupació d’Antics Jugadors, van ser l’objecte de la distinció. El Barça, per mediació del seu president, Josep Lluís Núñez, va lliurar a la màxima autoritat de la ciutat la medalla d’or de l’Entitat.

L’acte va tenir lloc al Saló de Cent, on van fer cap, entre d’altres, el jugador Josep Guardiola i l’entrenador del primer equip, Louis van Gaal. Vergés, llavors president de l’Agrupació, va assegurar: “Els exjugadors crèiem que estàvem força oblidats, però hem aconseguit que es reconeguessin els nostres mèrits”. Després d’acudir a l’Ajuntament a oferir copes i títols a la ciutat, ara ell els tornava un just reconeixement.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();