fcb.portal.reset.password

Un equip de la temporada 1951/52 / ARXIU FCB

[[DES_1]] El Barça de Daucik va aconseguir el primer doblet de la història. Havia guanyat la Lliga dies enrere, i a la Copa va demostrar el seu gran moment portant a terme un torneig espectacular que va culminar a Chamartín imposant-se al València per 4-2. El partit va ser, però, complicat, perquè els valencianistes es van avançar i a la mitja hora dominaven per 2-0. A poc a poc el Barça va anar recuperant-se, i al final dels 90 minuts s’havia aconseguit la igualada.

A la pròrroga es va materialitzar la superioritat blaugrana amb dos nous gols que van decidir la victòria. Arribava així el segon títol de Copa consecutiu que s’adjudicava el quadre català. Glòria a l’equip de Daucik, el de les Cinc Copes. Van jugar: Ramallets; Martín, Biosca, Seguer; Gonzalvo III, Bosch; Basora, César, Vila, Kubala i Manchón. Els golejadors van ser Manchón, Vila, Kubala i César, amb un gol cadascun.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt