fcb.portal.reset.password

L'onze titular del FC Barcelona de la temporada 1947/48 que va superar el Reial Madrid a Les Corts / FOTO: ARXIU FCB

[[DES_1]] Clàssic a Les Corts. Per al Barça el partit era d’importància capital per no perdre el tren de la Lliga. Per a l’equip blanc, lluny dels primers llocs, quasi intranscendent. Els homes d’Enrique Fernández van sortir per totes i per això, als dos minuts, Seguer va establir l’1-0. Abans del descans, Basora i César van posar el marcador 3-0. A la segona meitat Basora va clavar el quart i el Barça va seguir buscant més gols. Però, tal com va comentar ‘La Vanguardia’ en la seva crònica, “quan semblava que el Madrid estava a punt de desaparèixer pel remolí del Barcelona, encertat i entusiasta, es va canviar la decoració, aconseguint el Madrid els seus dos gols”.

Al final 4-2 i ovació del públic a l’equip d’Enrique Fernández, que va alinear Velasco; Elías, Curta, Gonzalvo III;  Calvet, Gonzalvo II; Basora, Seguer, César, Badenes i Noguera. El Barça va acabar la jornada tercer, amb 22 punts, empatat amb el Sevilla i a quatre del líder, el València, al qual acabaria superant per tres punts.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();