fcb.portal.reset.password

Les diverses seccions i el primer equip mostren els títols a l'afició / ARXIU FCB

[[DES_1]] Va ser el gran dia del Centenari, el dia en què el Barça va ser més triomfant que mai oferint a l’afició, a la Plaça Sant Jaume, quatre Lligues. La de l’equip de futbol (Louis Van Gaal), de bàsquet (Aíto García Reneses), d’handbol (Valero Rivera) i d’hoquei (Carles Figueroa). Les quatre seccions professionals, en un any emblemàtic, van fer els deures i van cantar l’‘aliró’ en les seves disciplines respectives. Els quatre autocars descoberts van sortir del Camp Nou a les 18.30 hores, aclamat al llarg de tot l’itinerari per unes 150.000 ànimes que van sortir al carrer a homenatjar els campions.

L’itinerari va ser el de costum: Basílica de la Mercè, Plaça Sant Jaume, amb visita a l’ajuntament i al Palau de la Generalitat. Un dia que va passar a la història del Club per la celebració conjunta dels títols de les quatre seccions i que va acabar emotivament amb jugadors i entrenadors al balcó del Palau de la Generalitat oferint els títols. També hi eren el president del Club, Josep Lluís Núñez, i el president de la Generalitat, Jordi Pujol.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt