fcb.portal.reset.password

Toni Torres va jugar onze temporades al FC Barcelona / ARXIU FCB

El barcelonisme estava de dol. Toni Torres, un dels centrals més solvents que han actuat al centre de la saga, moria víctima d’un càncer als 56 anys. Va destacar sempre per la seva regularitat,  la seva eficàcia i el joc net. Natural de Balaguer (Lleida), va ingressar al futbol base del FC Barcelona i va anar escalant graons fins a arribar al primer equip, prèvia cessió de dos anys a l’Hèrcules d’Alacant, on va fer el servei militar.

Va tornar al Barça la temporada 1965/1966 i va jugar-hi fins a la 1975/1976. Onze temporades al nivell més alt en les quals es va proclamar campió de Lliga, de la Copa de Fires i de la Finalíssima d’aquesta competició, com també de la Copa, en dues ocasions. Va ser internacional i també segon entrenador del primer equip.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt