fcb.portal.reset.password

Samuel Eto'o i Henry celebren un dels gols d'aquella golejada / ARXIU FCB

Un dels partits inoblidables en la primera temporada de Josep Guardiola com a entrenador del FC Barcelona. El quadre català, líder a la Lliga i classificat per a la final de la Copa del Rei i per als quarts de final de la Champions League, encarava la recta final de la temporada amb molt bones sensacions. I en va donar una prova més passant per damunt del Màlaga, el qual va golejar per 6-0 al Camp Nou en 25 minuts, temps en què va marcar-li quatre gols: Xavi (min 18), Messi (min 25), Henry (min 32) i Eto’o (min 43). Després, a la segona meitat, n’arribarien dos més, obra d’Alves (min 50) i Eto’o (min 56). El Barça va jugar un futbol espectacular, amb criteri, seguretat i una efectivitat altíssima.

Un futbol de conjunt, solidari, en què s’imposava l’interès col·lectiu per damunt de l’individual. Guardiola, al final del partit, va confessar: “És un motiu d’orgull que el públic s’ho passi bé amb nosaltres”. I va afegir: “Tot és mèrit dels jugadors”. L’afició, com no podia ser de cap altra manera, en va gaudir molt i va acomiadar l’equip amb una sostinguda i sonora ovació. Havia vist futbol d’alta qualitat i una brillant victòria que acostava una mica més l’equip als seus objectius.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt