fcb.portal.reset.password

L'orla amb tots els residents de La Masia entre el 1979 i el 1999 / ALEX CAPARRÓS

Coincidint amb el Centenari, el FC Barcelona va celebrar el vintè aniversari de la inauguració de La Masia com a residència per a joves jugadors de l’Entitat. El Club va convidar tots els que, en un moment o un altre, hi havien passat: 275 joves, dels quals 247 eren futbolistes. D’aquests, 28 van arribar a jugar al primer equip, i 49 van debutar a Primera Divisió. La feina de formació integral portada a terme a La Masia havia donat els seus fruits.

El Barça, a més de formar futbolistes excel·lents, com és el cas de De la Peña, Amor, Guardiola, Sergi, Celades i Milla, per citar-ne alguns, va fer una labor pedagògica que va ser i és molt reconeguda per la societat. A més d’ensenyar-los a jugar futbol, als residents se’ls ensenya els valors que sempre ha defensat l’Entitat, com la solidaritat, la companyonia o el joc net. A més, se’ls facilita el camí de la seva passió compaginada amb els estudis. D’aquesta manera, a més de sortir-ne grans professionals, en surten grans persones.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();