fcb.portal.reset.password

Marcos Alonso durant el partit contra l'Espanyol / HORACI SEGUÍ - FCB

[[DES_1]] FC Barcelona i RCD Espanyol van oferir un derbi emocionant al Camp Nou. El partit, corresponent a la 33a jornada de Lliga, era la revenja per als homes de Menotti, que van caure a Sarrià a la primera volta. A més, era un bon assaig de cara a la final de la Copa del Rei davant l’Athletic del 5 de maig. El partit va passar a la història per la golejada (5-2), quatre gols firmats pel Pichón Marcos, i per l’expulsió de Maradona al minut 38. L’àrbitre va explicar així la decisió d’enviar l’argentí a la caseta: “Per donar una puntada de peu a un contrari, alhora que aquest aïllava la pilota, arribant-li a l’alçada del genoll sense causar cap lesió”. La polèmica estava servida.

Quantes faltes així hi ha en cada partit i, precisament les pateix Maradona? Podrà jugar el crac la final de Copa? Sortosament, a l’argentí li va caure un partit de suspensió i va ser alineat a la finalíssima, aquella de la gran batussa en la qual el Barça va doblegar el genoll, aquella en què Maradona va jugar el seu darrer partit amb la samarreta del FC Barcelona. Van defensar el pavelló barcelonista Urruti; Sánchez, Migueli, Alexanco, Julio Alberto; Carrasco, Víctor, Rojo; Clos (Esteban, min 77), Maradona i Marcos.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt