fcb.portal.reset.password

Celebració dels jugadors a dins del vestidor / HORACI SEGUÍ - FCB

[[DES_1]] Després de cinc anys sense aconseguir-la, la secció de bàsquet va assolir novament la Lliga ACB després d’una vibrant final amb l’Unicaja de Màlaga. A les semifinals del play-off l’equip havia eliminat el Madrid, i la final amb l’Unicaja va ser molt igualada. El primer partit es va perdre al Palau, i el segon va ser blaugrana per un sol punt. El tercer enfrontament, disputat a Màlaga, va ser per als locals per un sol punt, i al quart la victòria va ser blaugrana amb un marge de dos punts. Es va arribar així al matx decisiu, jugat al Palau, que també va ser molt disputat. De fet, els andalusos guanyaven de cinc punts al descans.

Tanmateix, l’equip barcelonista va anar creixent, i finalment es va anotar la victòria definitiva per 73 a 64. El partit no només va ser emocionant, sinó que també va ser molt emotiu, perquè era el del comiat d’Epi, tota una institució al bàsquet blaugrana. Epi va sortir al darrer minut i va anotar els dos últims punts, i va tenir el millor comiat d’un campió, compartint amb els companys un nou títol. L’equip barcelonista el van formar Jiménez, Galilea, Crowder, Middleton, Andreu, Fernández, Montero, Diez, Ferran, Peplowski i Epi.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt