fcb.portal.reset.password

Iniesta firmant a Can Brians / ARXIU FCB

[[DES_1]] Aquell dia es va produir un acte ben singular, la visita de directius i jugadors al centre penitenciari de Can Brians per inaugurar la Penya Barcelonista Brians, integrada per 150 reclusos i presidida per la funcionària Susanna Solé. El responsable de les institucions penitenciàries de Catalunya, Albert Batlle, i el director de la presó, Francisco Vicente, van rebre la nodrida delegació blaugrana, que va presenciar el tram final d’un partit entre dos equips d’interns.

L’expectació que va crear la visita de la delegació va ser enorme. Tots junts van cantar l’himne del Club, van gaudir amb l’actuació de Jordi LP i es van fer moltes fotografies amb els seus ídols, entre els quals destacaven l’exjugador Hristo Stóitxkov, Philip Cocu i un jove Andrés Iniesta que en tot moment es va mostrar molt proper a uns penyistes que van viure intensament una jornada farcida de sensacions fortes que va confirmar l’aposta del Club per créixer en la seva dimensió humana i social.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();