fcb.portal.reset.password

Els blaugranes van golejar als blancs per 6 gols a 1 a Les Corts / ARXIU FCB

[[DES_1]] El Barça havia fet un primer pas en el partit d’anada dels quarts de final de la Copa del Generalísimo davant el Reial Madrid a Chamartín empatant a dos gols. Faltava certificar l’avanç a les semifinals a Les Corts una setmana després. Va arribar el gran dia i el coliseu barcelonista es va omplir fins a la bandera. El Barça de Balmanya va sortit a totes, amb pressa per classificar-se, i als cinc minuts va cobrar avantatge al marcador gràcies a un gol d’Eulogio Martínez, que seria l’heroi de la tarda en firmar quatre dels sis gols (6-1).

El davanter paraguaià va tenir una efectivitat altíssima i, una vegada més, va demostrar que el seu idil·li amb el gol era una història molt seriosa. Kubala i Villaverde van anotar les altres dues dianes. El Barça, un cop despatxat el Madrid, tenia via lliure al títol, amb permís de la Reial Societat, equip que va deixar KO a les semifinals amb dues golejades més, ambdues per 5-1, i de l’Espanyol, el qual derrotaria per la mínima (1-0) a la final jugada a l’estadi de Montjuïc. Els protagonistes del bany al Madrid eren Ramallets; Olivella, Biosca, Segarra; Gensana, Vergés; Basora, Villaverde, Eulogio Martínez, Kubala i Tejada.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt