fcb.portal.reset.password

Els jugadors fan entrega de la Copa a Josep Tarradelles / HORACI SEGUÍ - FCB

[[DES_1]] El FC Barcelona va conquerir el seu 18è títol de Copa derrotant la UD Las Palmas per 3-1 al Santiago Bernabeu de Madrid, amb gols de Rexach (2) i Asensi, tots aconseguits a la primera meitat. Tot i que, d’acord amb el marcador, podia semblar una final plàcida per al Barça, res més lluny de la realitat. L’equip de Michels va perdre Neeskens al minut 39 per lesió, i Cruyff, per exigències del guió, va acabar jugant de lliure.

De totes maneres, el conjunt català va saber conservar la diferència i cantar l’aliró. Jugaven Mora; De la Cruz, Migueli, Olmo (Sánchez, min 53); Zuviría, Neeskens (Macizo, min 39); Fortes, Rexach, Cruyff, Asensi i Esteban. L’afició barcelonista va oferir una rebuda espectacular a l’equip quan va arribar a Barcelona, i va col·lapsar la plaça de Sant Jaume. Hi havia una raó que explicava la presència d’aquella multitud: després de 38 anys d’exili, feia pocs mesos que s’havia restablert la Generalitat de Catalunya, i el FC Barcelona va poder oferir el títol a Josep Tarradellas, el seu president. 

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();