fcb.portal.reset.password

Finalment, el Club va vendre els terrenys de Les Corts el 1966 / ARXIU FCB

[[DES_1]] Des de la inauguració del Camp Nou el 1957 el vell camp de Les Corts va quedar en una situació indefinida. El cost de construcció del nou estadi es va disparar, i el Club necessitava vendre els terrenys de les Corts per sanejar les finances. No obstant, els impediments administratius i urbanístics van ser notables, tot i que des del 1961 hi havia la promesa d’una ràpida solució. L’arribada a la presidència d’Enric Llaudet va accentuar les gestions, que passaven per requalificar una part dels terrenys, objectiu assolit el 1965.

El vell estadi va ser enderrocat a partir del 2 de febrer del 1966, però encara calia trobar comprador. Hi va haver alguna operació frustrada a última hora, fins que finalment va arribar la proposta del grup Habitat, que el va adquirir per 226 milions. Després de moltes gestions, finalment aquell 18 de maig el president Llaudet i Josep Maria Figueras compareixien davant la premsa per anunciar l’acord. Llaudet, somrient, mostrava el taló que permetria refer l’economia de l’Entitat.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt