fcb.portal.reset.password

Equip del FC Barcelona de la temporada 1923 / ARXIU FCB

El duel entre ambdós equips, de cabdal importància per al Campionat de Catalunya, atès que enfrontava el primer classificat amb el segon, no va ser possible. El partit no va arribar a disputar-se el dia previst davant el perill d’alteracions d’ordre públic, ja que el terreny de joc no oferia prou garanties. Massa expectació per l’aforament que podia acollir... Així doncs, per no haver de lamentar-ho, el governador civil de la província de Barcelona, Salvador Raventós, a instàncies del president de l’Europa, va suspendre l’esperat matx entre l’Europa i el FC Barcelona.

Deia la disposició: “Amb data d’avui (...), i accedint al sol·licitat pel president d’aquest club (Europa), he acordat suspendre la celebració d’aquest partit, en previsió d’incidents i alteracions d’ordre públic que poguessin succeir per ultrapassar els bitllets i les persones que hi poguessin concórrer, a la cabuda del local”. El partit es va jugar el 15 de març i es va registrar un empat a dos.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt