fcb.portal.reset.password

Narcís de Carreras parlant amb Nicolau Casaus en el moment que va ser elegit com a nou president del FC Barcelona / FOTO: ARXIU FCB

[[DES_1]] Elegit el 17 de gener per unanimitat de l’Assemblea de Compromissaris celebrada al Saló d’Actes del Foment Nacional del Treball, va ser un president de consens respectat per tothom, que acceptà la direcció de la nau barcelonista sempre que hi regnés un ambient positiu, d’unitat i solidaritat entre tots els barcelonistes. Advocat de professió, a Narcís de Carreras les coses no van sortir-li com havia planejat i va acabar dimitint després d’una derrota davant l’Atlètic de Madrid al Camp Nou (1-2), el 5 de novembre del 1969.

Durant els gairebé dos anys que va estar al capdavant de l’equip, va encunyar dues frases històriques. La primera, “el Barça és més que un club”, en el seu discurs de presa de possessió del càrrec. La segona, “Senyora...  no fotem!”, dirigint-se a l’esposa del ministre de Governació Camilo Alonso Vega, a la llotja del Santiago Bernabéu, poc després del triomf del Barça a la final de Copa del 1968, quan la dona li expressà l’enhorabona: “Bé, el felicito perquè Barcelona també és Espanya, no?”.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt