fcb.portal.reset.password

Un equip de la temporada 1948/49 / BERT

[[DES_1]] Després de guanyar l’Espanyol a Les Corts per 2-1, l’equip d’Enrique Fernández va cantar l’aliró, el quart a la història del Club i el primer consecutiu. El Barça necessitava guanyar per dependre de si mateix, i no va fallar, malgrat haver hagut de remuntar un gol de Calvo als 27 minuts de joc. César va ser l’encarregat de capgirar el marcador a la segona meitat. Al minut 63 va anivellar el marcador, i al 70 el va posar del costat del seu equip, format per Velasco; Calvet, Curta, Calo; Gonzalvo III, Gonzalvo II, Basora, Seguer, César, Marcos Aurelio i Nicolau.

L’equip d’Enrique Fernández va anar de menys a més, però va acabar donant una alegria immensa a l’afició barcelonista, que va omplir per complet el camp de Les Corts. El president, Agustí Montal Galobart, va comentar: “Aquestes demostracions d’entusiasme incondicional del nostre públic ens paguen totes les preocupacions que pugui donar-nos la tasca de tirar endavant el nostre estimat Club. S’ha conquerit per segona vegada consecutiva la Lliga i ara cal anar cap a la del proper any per tal d’assolir definitivament el trofeu en propietat. Tenim un equip disciplinat i uns jugadors que s’ho mereixen tot”.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();