fcb.portal.reset.password

L'expresident Josep Lluís Núñez entrega la Pilota d'Or a Stoitxkov perquè aquest l'aixequi davant del públic del Camp Nou / FOTO: ARXIU FCB

[[DES_1]] El davanter búlgar del FC Barcelona va fer lliurament al president de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, d’una reproducció de la Pilota d’Or que havia guanyat feia uns dies. L’acte va tenir lloc al Palau de la Generalitat, i Stóitxkov va explicar les raons de la donació:  “Estic molt content d’estar aquí i vull lliurar aquest trofeu al president perquè sempre m’ha tractat molt bé. Catalunya necessita un record com la Pilota d’Or. Catalunya es mereix aquesta Pilota d’Or".

Pujol, per la seva banda, va comentar: “Hristo, aquí t’estimem molt, ho saps”. I seguidament va afegir: “Sols et demanaria, Stóitxkov, que aquest caràcter tan fort el reprimeixis de vegades, sempre que convingui. Agraeixo en nom de la Generalitat que ens facis partícips d’aquest èxit”. L’emotiva trobada va acabar amb brindis de cava entre Pujol, Hristo i Núñez, el president del FC Barcelona, que també va sumar-se a l’acte.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();