fcb.portal.reset.password

Els jugadors celebren la primera Lliga amb Rijkaard d'entrenador la temporada 2004/05 / ARXIU FCB

[[DES_1]] El Barça s’havia proclamat campió de Lliga la nit del dissabte 14 al Ciutat de València en empatar 1-1 davant el Llevant. La Lliga, sis anys després, es tornava a tenyir de blaugrana, com els carrers de Barcelona a l’endemà. La Ciutat Comtal va ser un clam per donar la benvinguda als campions. Més d’un milió d’aficionats van celebrar al costat de l’equip aquell títol tan desitjat. Els jugadors del Barça van recórrer els carrers en un bus descapotat, van ser aclamats durant tota la rua per una afició que feia temps, molt de temps, que es delia per fer-ho, prendre el carrer i cridar ben fort “Barça, Barça, Barça!”.

La fi de festa va ser al Camp Nou, on, davant els 95.000 aficionats que s’hi havien congregat, els jugadors es van relaxar i van celebrar la Lliga amb una manifestació especial d’alegria, completament entregats a la festa, deixats anar. Era la segona temporada de Rijkaard a la banqueta blaugrana, però l’holandès ja havia après el significat de les victòries per al Club. Per això es va dirigir a l’afició així: “Sou collonuts! El Barça és més que un club”. Era el seu primer títol blaugrana, però encara n’arribarien més.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();