fcb.portal.reset.password

L'expresident Josep Lluís Núñez al costat de l'expresident del RC Tennis Barcelona Joan Maria Tintoré / ARXIU FC

[[DES_1]] Aprofitant la celebració del Torneig Comte de Godó, els presidents d’ambdues entitats, centenàries aquell any, van intercanviar les medalles de l’aniversari. Josep Lluís Núñez va donar la del FC Barcelona al president del RC Tennis Barcelona-1899, Joan Maria Tintoré, i viceversa. Ambdues entitats, van destacar els seus dirigents, van ser fundades pràcticament pels mateixos ‘sportmen’ de l’època, entre els quals destacaven amb especial rellevància Hans Gamper i Ernst Witty.

Tintoré va apuntar “la imatge” que s’havia forjat el FC Barcelona, així com “l’exemplar expansió esportiva”, que l’havia convertit en “referència mundial”. Va ser un acte senzill, breu, però ple de simbolisme, entre el FC Barcelona i el RC de Tennis Barcelona-1899, que arribaven al centenari de bracet.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt