fcb.portal.reset.password

Logotip del Centenari del FC Barcelona / ARXIU FCB

[[DES_1]] El president de Catalunya, Jordi Pujol, va rebre en audiència una delegació del FC Barcelona al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat amb motiu del Centenari de l’entitat barcelonista, que va reunir unes 400 persones. A la cerimònia el president va recordar els vincles de la institució amb el Barça, va fer entrega a Josep Lluís Núñez d’una placa commemorativa i va lliurar al president de la Generalitat la medalla d’or del Centenari. “La identificació de la gent fa que el Club tingui, en contrapartida, una gran responsabilitat emocional”, va dir Pujol, i va afegir: “El Barça ha estat refugi de catalanitat en els moments històrics més difícils. Ara el Club és un element integrador, i vull expressar-li el meu agraïment personal”.

Núñez, d’altra banda, va recordar: “Aquest Centenari és el centenari de tothom. Són cent anys d’uns aficionats que sempre han estat al servei de Catalunya”. I va concloure: “El Barça s’ha convertit en el principal ambaixador de Catalunya”.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt