fcb.portal.reset.password

Enrique Piñeyro va ser nomenat president per decisió de les autoritats / ARXIU FCB

Al local social del Club va tenir lloc la primera reunió de la nova junta directiva, presidida pel qui era el nou president del Barça, Enrique Piñeyro, el Marqués de la Mesa de Asta, aristòcrata i figura afí al règim franquista. Va ser elegit en el càrrec per representants de la Federación Española i el Consejo Nacional de Deportes.

Molt aviat, malgrat la seva ideologia política, el Marqués va adonar-se del que representava el Barça i va saber envoltar-se de directius sincerament barcelonistes, alhora que simpatitzants del règim, ja que d’una altra manera no hauria pogut accedir al càrrec. Amb el pas del temps va demostrar ser un personatge honrat i es va guanyar la simpatia de l’afició blaugrana.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();