fcb.portal.reset.password

Camp Nou, estadi cinc estrelles

El Camp Nou va tornar a entrar a l’elit europea després del descens de categoria la temporada 1996/97 per no disposar de circuit tancat de televisió, una condició que exigia la UEFA per concedir la màxima distinció a un camp de futbol. Durant el curs 1997/98 es va resoldre aquesta carència amb la instal·lació de 130 càmeres en color i blanc i negre, en punts estratègics del recinte, complint amb el que estipulava la UEFA, i el Camp Nou, de cara a l’exercici 1998/99, tornava a estar entre els grans escenaris del futbol europeu.

Es va aprofitar la circumstància per tal que l’Estadi complís, també, amb el que disposava el Conveni Europeu contra la Violència en els Espectacles Esportius. El Camp Nou, des d’aleshores, sempre s’ha mantingut en primera línia.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt