fcb.portal.reset.password

Imatge de l'Assemblea de Compromissaris realitzada el 1977 al Palau de Congressos de Catalunya / HORACI SEGUÍ

[[DES_1]] L’Assemblea de Compromissaris del Barça celebrada al Palau de Congressos de Montjuïc es va adherir a la campanya a favor de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya. D’aquesta manera el Club entrava novament en la normalització després de la fosca etapa franquista. Es va recollir la voluntat popular i unànime de Catalunya al ‘Volem l’Estatut!’.

En la intervenció del president del FC Barcelona davant l’Assemblea, Agustí Montal va dir: “La vindicació d’aquest Estatut que ha de ser la garantia de les nostres llibertats i d’una veritable descentralització no és exclusiva de cap política ni de cap partit de Catalunya. El demanen públicament les entitats, les institucions cíviques, els ajuntaments, el poble. En el fet que aquest Estatut sigui possible ens hi juguem ser o no ser de la Catalunya d’avui i del futur. El Barcelona d’avui no seria conseqüent amb la seva trajectòria de tants anys, ni sintonitzaria com sempre ha fet amb la realitat que l’envolta, ni seria fidel a la seva representativitat d’institució catalana per antonomàsia, si no es manifestés públicament per l’autonomia”.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();