fcb.portal.reset.password

Nicolau Casaus, emocionat, en el primer dels dos homenatges / ARXIU - FCB

Emotives i espectaculars. Així van ser les dues jornades del gran homenatge a Nicolau Casaus, vicepresident del FC Barcelona des del 1978 i barcelonista íntegre. Un acte pel record, organitzat amb el cor i amb tota l’estima per retre tribut a la labor d’un home que es va escarrassar pel Club. Va reunir més de 2.000 penyistes al Palau Sant Jordi en un acte al qual va assistir, fins i tot, el president de la Generalitat, Jordi Pujol.

Casaus, que va rebre centenars de regals, es va emocionar en descobrir un bust que es va ubicar al Museu i que va ser possible gràcies a la col·laboració de les 1.300 penyes que tenia llavors l’Entitat. “Avui ha parlat l’autèntic Barcelona. Mai ho oblidaré. Us estimo”, va dir.

El president Núñez va destacar: “Nicolau és un home irrepetible, és el president de les penyes, l’home més estimat, un símbol. El 1978 ja vaig pensar que seria el millor ambaixador del Barça en tot el món. Porta 21 anys i ha fet uns 200 actes anuals. Treguin vostès comptes...”

A l’endemà, amb ocasió del Barça-Betis (4-1) de Lliga, es va dur a terme la segona part de l’homenatge. Casaus va sortir al camp, on va ser aclamat, i Rivaldo, després de firmar el segon gol, ho va celebrar ensenyant una samarreta en què, en lloc del seu nom, es llegia el del veterà dirigent. “No, no... Decididament, no m’ho mereixo. Els qui ho mereixen són els 104.000 socis, no jo”, insistia un emocionat Casaus, que va reconèixer: “Tot això ha estat massa per a un vell com jo”.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt