fcb.portal.reset.password

Celebració del títol de Lliga sobre la gespa del Camp Nou la temporada 1958/59 / MORERA FALCÓ

[[DES_1]] El FC Barcelona va cantar el setè aliró en Lliga en la penúltima jornada, després d’empatar al camp de l’Atlètic de Madrid. Amb un gol de Segarra va haver-n’hi prou perquè l’equip d’Herrera tornés a assaborir l’èxit sis anys després. Hi va ajudar el fet que el Reial Madrid perdés a San Mamés (4-1). Per tant, en la darrera data al Camp Nou, contra l’Oviedo, la festa estava assegurada.

El Mag va alinear Ramallets (Estrems, min 66); Flotats, Rodri, Gràcia; Gensana, Segarra; Tejada, Ribelles, Eulogio Martínez, Suárez i Czibor. Al final del duel, H. H. es va envalentir: “Bé, senyors, la Lliga ja s’ha jugat. Som campions perquè, una vegada més, la vaig encertar quan vaig dir que no veníem a perdre a Madrid. Hem empatat. Ara puc anticipar que diumenge guanyarem, i aconseguirem així el més meritori dels títols de Lliga conquerits al llarg de la història del Barça. Màxim nombre de punts, 51; màxim de punts positius, 21; més gols, 89 fins ara, i mínim golejat, amb 25, també fins ara”. En la darrera jornada es va complir la profecia d’Herrera i el Barça va atropellar l’Oviedo (7-1) al Camp Nou.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();