fcb.portal.reset.password

Aficionats japonesos esperen l'arribada dels futbolistes del Barça / MIGUEL RUIZ - FCB

A l’inici de la temporada el primer equip ja havia viatjat al Japó, i ara hi tornava, però amb més expectació que mai després d’aconseguir el campionat de Lliga. Era el final de la temporada, i l’equip ja no tenia objectius a assolir, però sí que va ser una bona manera de continuar la projecció del Club en terres asiàtiques, tant amb objectius socials com comercials.

Es tractava d’ajudar a estendre la marca Barça, i la rebuda per part dels seguidors japonesos no podia ser més entusiasta. Ja els esperaven a l’aeroport un munt d’aficionats, que van fer-se seu el popular crit d’“¡¡U-U-Oleguer!!”, dedicat al jugador Oleguer Preses.

L’expedició era molt completa, amb l’única excepció de Ronaldinho, i va ser molt efectiva per aprofundir els lligams del Club i el Japó, com es va poder constatar amb el seguiment dels partits que es van jugar amb el Yokohama Marinos (dia 12) i l’Urawa Red Diamonds (dia 15). S’avançava un pas més en la internacionalització de l’Entitat. 

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt