fcb.portal.reset.password

Imatge del Dream Team durant el partit d'homenatge que es va realitzar al Camp Nou la temporada 1998/99 / ARXIU FCB

Un Camp Nou de gom a gom, amb 98.000 espectadors a les grades, va retre tribut a Johan Cruyff i al Dream Team, que va disputar un partit contra el Barça d’aquella temporada 1998/99, en una jornada inoblidable. El partit el van guanyar els jugadors de Van Gaal per 2-0, amb gols de Kluivert i Giovanni. El Dream Team de Cruyff es va reforçar amb figures com Cantona, Jardel, Campos, Nilis, Joao Pinto o Blind. Van jugar gairebé tots els deixebles de l’holandès dels anys gloriosos: Zubizarreta, Juan Carlos, Koeman, Witschge, Soler, Laudrup, Bakero, Begiristain, Goikoetxea, Salinas, Stóitxkov, Alexanco, De la Peña, Aloísio, Serna i Carreras.

Nombroses pancartes van rebre amb estimació al Flaco, que va parlar al principi i al final del partit des del centre del camp. “No hi ha paraules... L’emoció m’ha tocat molt”, va dir, per llançar un missatge d’optimisme i unitat: “Tots junts podem formar un sol club... Fins a sempre!”. La festa va acabar amb el Dream Team fent una volta d’honor. No ho va poder fer Eusebio, que anava amb crosses i havia fet el xut d’honor, ja que estava lesionat. La recaptació de l’homenatge va ser destinada a fins benèfics.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();