fcb.portal.reset.password
El Barça va empatar a zero al camp de la Reial Societat en un partit de Copa ple de tensió

L'onze inicial blaugrana del partit de tornada de vuitens de final de Copa contra la Reial Societat a Atotxa / FOTO: ARXIU FCB

[[DES_1]] El FC Barcelona va disputar el partit de tornada de vuitens de final de Copa a Sant Sebastià. El partit s’havia de jugar el 30 de desembre del 1928 a Atotxa, però a conseqüència del lamentable estat del terreny de joc es va ajornar 48 hores. El primer dia de l’any del 1929, no obstant, el camp tampoc estava per a fer-hi gaires filigranes.

Sota un intens fred va començar el matx, pobre en joc i excessivament dur per part d’ambdós equips. “Els jugadors s’obliden de la pilota per anar a l’home i especialment a la canyella”, explicava ‘El Noticiero Universal’. Pel Barça van jugar Uriach; Walter, Mas; Obiols, Guzmán, Castillo; Piera, Samitier, Arocha, García i Sagi. Al final, empat a zero i classificació per al Barça de Romà Forns, que havia guanyat 6-0 a Les Corts.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt