fcb.portal.reset.password
L'1 de desembre del 1974 el FC Barcelona va celebrar les noces de platí

L'1 de desembre del 1974 el FC Barcelona va celebrar les noces de platí / FOTO: ARXIU FCB

[[DES_1]] El FC Barcelona va clausurar els actes del 75è aniversari amb la disputa del duel de Lliga davant del Celta de Vigo (4-0). Abans de l’inici es va jugar un partit de veterans en què van participar velles glòries, com ara Kubala. Després es va procedir a una impressionant volada de coloms, símbol de pau i germanor. A continuació, els exjugadors van saludar el públic des del centre del camp i poc després va començar el partit.

Un cop acabat, es va procedir a l’encesa d’un espectacular castell de focs artificials, per a delit del públic congregat al Camp Nou. La traca final va arribar quan es va encendre un escut del Barça que va il·luminar el coliseu barcelonista. Un final espectacular.

 

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();