fcb.portal.reset.password

Aquest és el nou aspecte de l'Accés 14 / FOTO: FCB

La nova entrada principal a les instal·lacions del FC Barcelona, ubicada ara a l’Accés 14 i presentada aquest dimarts pel directiu Jordi Moix, obre el Club al barri i millora la interacció amb els veïns amb nous espais públics de lliure accés. Aquest projecte dignifica l’entrada principal a les instal·lacions del FC Barcelona al recinte de Les Corts, facilita la connexió entre l’accés principal del recinte i l’entrada de l’Estadi de tribuna, per on aflueix més públic, i resol els problemes que planteja la convivència entre els vehicles i els vianants, tant en el dia a dia com en dies de partit, perquè les persones se sentin més segures.

El nou Accés 14 també facilita el recorregut a peu entre l’entrada principal i l’àrea social amb la zona del Bulevard, on es troba el Tour Experience i l’FCB Botiga Megastore; millora els serveis al soci, amb noves taquilles més modernes i eficients; posa en valor la nova Seu Social i l’Auditori amb la connexió entre les dues places interiors i un futur bar i nous sanitaris; i millora el paisatgisme del recinte per fer-lo més amable i agradable amb la incorporació de més jardineres, plantes i arbres.

Entrada separada per a vehicles i vianants

D’aquesta manera, el FC Barcelona passa de tenir una entrada de 20 hectàrees barrejada per a vehicles i vianants a una que separa el trànsit rodat de vehicles de 17 metres d’amplada (Accés 14) i una entrada per a vianants de 24 metres d’amplada (accés 15).



Al costat d’aquesta nova entrada principal s’ha generat una plaça de 1,500m2 que permet acollir tots els aficionats, especialment en les estones prèvies als partits. En aquesta plaça s’hi ubica ara la rèplica de la Font de Canaletes.

L’entrada de vianants connecta amb una passarel·la incorporada a l’arquitectura del conjunt i que connecta la zona comercial i social mitjançant rampes, escales i ascensors. Aquesta passarel·la és un nou i gran mirador de l’Estadi amb Collserola com a teló de fons i permetrà al visitant gaudir d’uns espais oberts, moderns i funcionals. Està adaptada per a persones amb mobilitat reduïda i discapacitats visuals o auditives.

Més i noves taquilles

Aprofitant aquesta reforma, el Club ha ampliat en 6 el nombre de taquilles (ara n’hi haurà 16), incloent una per a discapacitats. En aquest sentit, s’han dut a terme una sèrie de millores: s’ha modificat el sistema de cobrament, reduint el nombre d’incidències i agilitzant les vendes; s’ha instal·lat un sistema d’àudio per millorar la comunicació entre el taquiller i el client i s’han millorat el equips informàtics per tal de reduir el temps d’espera, fent les vendes més ràpides, entre d’altres avenços.

La globalitat de les obres, que han durat uns sis mesos, han tingut un cost de 1,5 milions d’euros.

Tornar a dalt