fcb.portal.reset.password
Sandro Rosell i Antoni Poveda, assenyalant els terrenys adquirits en un plànol de la Ciutat Esportiva, sota l'atenta mirada de Jordi Moix i Belén García

Moix, Rosell, Poveda i García, parlant del futur de la Ciutat Esportiva / FOTO: GERMÁN PARGA-FCB

Aquest dijous al matí ha tingut lloc a l’Ajuntament de Sant Joan Despí una trobada de treball entre el president del FC Barcelona, Sandro Rosell, el directiu responsable de l’Àrea Estratègica i Patrimoni, Jordi Moix, l’alcalde del municipi del Baix Llobregat, Antoni Poveda, i la tinent d’alcalde del mateix municipi, Belén García.

La reunió de treball ha servit per tractar el futur de la Ciutat Esportiva, després de l’adquisició d’una finca de 26.811 m² feta per part del FC Barcelona al mes d’octubre. Tal com va avançar el directiu Jordi Moix en la roda de premsa celebrada el 14 de novembre, els següents passos aniran destinats a l’impuls, juntament amb FCC i d’acord amb l’Ajuntament de Sant Joan Despí, per a la Modificació del Pla General Metropolità per adequar les necessitats de tot l’àmbit a la nova realitat del sector immobiliari. Es preveu que l’elevació a pública de l’escriptura de compravenda podria fer-se efectiva en un termini previst de dos anys, coincidint amb l’aprovació definitiva d’aquesta modificació del Pla General Metropolità.

Amb la integració d’aquesta finca a les instal·lacions actuals de la Ciutat Esportiva s’incrementarà en un 20% els terrenys actuals.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();