fcb.portal.reset.password

Vista aèria de la Festa Barça que arrencarà aquest dimecres / FOTO: VÍCTOR SALGADO-FCB

Cada cop queda menys perquè la 2a Festa Barça doni el seu tret de sortida. Aquest dimecres 31, a les 12 hores, el vicepresident de l’Àrea Social Jordi Cardoner inaugurarà de forma oficial la trobada més blaugrana de socis i penyistes. Aquest dimarts s’estan acabant d’enllestir els últims preparatius a les instal·lacions del Camp Nou perquè tot estigui llest dimecres.

Cal recordar que la Festa Barça d’enguany serà de 12 a 23 hores el dia 31, d’11 a 23 hores el dia 1 i d’11 a 15 hores el dia 2. Per poder-hi accedir els socis hauran de mostrar el seu carnet de soci, mentre que els penyistes ho faran amb la seva acreditació corresponent.

L’antiga Masia, visitable a partir de les 12.30 hores

Una de les grans atraccions de la 2a Festa Barça és la possibilitat de visitar l’antiga Masia. L’obertura d’aquesta per als visitants es farà a les 12.30 hores d’aquest dimecres. A partir de llavors, tots els socis i penyistes que participin a la Festa Barça que vulguin visitar-la podran fer-ho fins a les 20 hores del dia 31 i 1 i fins les 15 hores del dia 2.

Activitats per a totes les edats

A banda, hi ha previstes activitats de tot tipus i per a totes les edats. Per als més petits hi ha pensats xutòmetres, la zona Audi amb el circuit Attitudes d’educació i seguretat vial, lliscadores d’aigua i futbol ràpids, entre altres jocs, mentre que també hi haurà actuacions musicals durant els tres dies, així com una zona de restauració i de descans perquè els socis i penyistes puguin passar l’estona en un entorn 100% blaugrana.

Alhora, hi haurà un espai dedicat a la Fundació del FC Barcelona en què es muntaran una sèrie de tallers per promoure els bons hàbits alimentaris i una carpa on la gent podrà escriure missatges que es projectaran en una pantalla gegant instal·lada enmig del recinte.

Dins de l’Auditori 1899 s’habilitarà una gran pantalla en què es podran seguir les quatre finals de la Lliga de Campions guanyades pel FC Barcelona els anys 1992, 2006, 2009 i 2011. Aquí hi serà també la zona ‘El Museu que no es veu’, on s’exposaran algunes de les relíquies i tresors més desconeguts del Museu. L’Auditori 1899 també serà l’espai on es disputaran competicions d’escacs, botifarra i PlayStation.

Tornar a dalt