fcb.portal.reset.password

Toni Freixa, durant la roda de premsa. FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

Toni Freixa ha comparegut aquest dijous davant dels mitjans informatius per explicar els acords que va adoptar la Junta Directiva. El secretari i portaveu ha comentat que l’Assemblea de Compromissaris d’aquest 2013 se celebrarà el primer cap de setmana del mes d’octubre. Serà el 5 o el 6 d’octubre, coincidint amb el partit a casa contra el Reial Valladolid, que encara no té una data fixada. En aquesta ocasió, però, Toni Freixa ha anunciat que es farà al Palau Blaugrana, que compleix amb tots els requisits, perquè el Palau de Congressos de Catalunya no està disponible.

En aquesta Assemblea, entre altres coses, es presentarà el tancament de l’exercici exposat amb un benefici de 32 milions d’euros, l’aprovació del nou pressupost per a la temporada 2013/14 i també la proposta de reforma dels Estatuts amb els punts proposats pels socis.

La participació del soci

Freixa ha explicat que fins al dia d’avui s’han recollit els suggeriments dels socis per a la reforma. “Vam recollir els suggeriments dels socis per a la reforma dels Estatus. Hem recollit 10 propostes de socis, que han estat traslladades a la Comissió de reforma dels estatuts perquè s’incloguessin dins dels seus treballs”, ha explicat Freixa, que ha fet una crida a la participació dels socis. “La participació dels socis s’ha fet palesa rebent 38 correus i s’han atès les seves peticions. Des del Club es fa una crida per a que els socis que tinguin interès en assistir-hi, que s’adrecin a través de la web del Club”.

Hem recollit els suggeriments dels socis per a la reforma dels Estatus

Amb aquests nous Estatus el que fem és millorar el règim respecte a la garantia i la informació que tenen els socis”, ha destacat Freixa.

Èxit comercial

El secretari i portaveu del FC Barcelona ha explicat que la Gira Asiàtica d’aquest 2013 ha estat “un èxit comercial” i que el Club sempre intenta conciliar “la qüestió comercial amb l’esportiva per no perjudicar en cap cas el rendiment de l’equip”. Tot i així, Freixa ha destacat que “en una gira poden haver-hi coses que no funcionin com s’espera, i s’ha de fer autocrítica”.

Finalment, ha tingut unes paraules de record per a Tito Vilanova i la seva tasca durant la temporada 2012/13, amb la consecució de la Lliga.

Tornar a dalt