Tito Vilanova i l’equip d’handbol, guardonats en la 17a Festa de l’Esport Català

Tito Vilanova i l’equip d’handbol, guardonats en la 17a Festa de l’Esport Català

El president Sandro Rosell ha recollit el premi a l’Esperit Esportiu per a Tito Vilanova La secció d’handbol blaugrana també ha rebut el guardó al Millor Equip Masculí gràcies al palmarès aconseguit aquest 2013

El FC Barcelona ha estat un dels grans protagonistes de la 17a Festa de l’Esport Català. En un acte celebrat aquest dilluns a la tarda, l’entrenador Tito Vilanova ha rebut el Premi Esperit Esportiu, mentre que la secció d’handbol blaugrana s’ha endut el premi al Millor Equip Masculí després d’acabar l’any 2013 com a campió del Mundial de Clubs, subcampió de la Lliga de Campions, i vencedor de la Lliga Asobal, de la Copa Asobal i de la Supercopa d’Espanya.

Coll, Pascual i Tomás recullen el premi de l’handbol

El Club ha rebut ambdós trofeus aquest dilluns en una cerimònia celebrada a l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC), a Barcelona. El premi a Tito Vilanova l’ha recollit el president Sandro Rosell, mentre que el guardó per a la secció d’handbol ha estat rebut pel directiu Eduard Coll, l’entrenador Xavi Pascual i el capità Víctor Tomás. També han assistit a l’acte el vicepresident Josep Maria Bartomeu i el directiu Jordi Moix.

Entre altres esportistes premiats en aquesta 17a Festa de l’Esport Català, organitzada per la UFEC i el diari 'Sport', han destacat el pilot Marc Márquez i la nedadora de natació sincronitzada Ona Carbonell, guardonats com a millors esportistes catalans del 2013.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut